Drömmer du om att få uppleva norrsken?

God eftermiddag, god eftermiddag alla mina kära vänner och välkomna in till det sista inlägget som jag kommer skriva till er den här torsdagen i december. Jag hoppas att ni har tyckt mycket om att läsa inläggen som jag har skrivit till er under dagen och att ni ser fram emot att nu få läsa lite om ett företag som kan hjälpa er se norrsken i Kiruna med omnejd.

Det här företaget heter SkyArk och de är ett företag som anordnar en del resor i vildmarken runt om Kiruna för de som är intresserade av att få komma ut i naturen i de nordliga delarna av vårt land. Jag har själv alltid drömt om att få se norrsken i Kiruna med omnejd, och därför tvekade jag inte en sekund på att få komma med det här företaget ut för att se om jag äntligen kunde få chansen till att göra det. Jag känner mig så oerhört nöjd med det beslutet, eftersom jag nu har fått se det underbara som är norrsken i Kiruna, och jag hade aldrig ens kunnat föreställa mig att det skulle vara så vackert som det faktiskt var. Därför hoppas jag att också ni, mina kära läsare, kommer tycka om det här företaget och den resa som ni kommer åka med dem på. Jag kan inte tänka mig någonting annat än att ni kommer ha det riktigt trevligt, och ni som vill får gärna komma tillbaka hit till mig igen på bloggen för att berätta om hur ni tyckte att det var att få se norrsken i Kiruna med omnejd.