Jag tycker om fiske

Hej och välkomna till mig och min blogg! Idag kommer jag ventilera lite och prata om att jag vill åka på en fiskeresa. Jag har hela mitt liv vart intresserad av fiske, men jag har aldrig riktigt tagit det till en annan nivå än bara intresse. Därför överväger jag att åka på en fiskeresa tillsammans med mina syskon, men vi får helt enkelt se efter vad som händer.

Under hela mitt liv har jag vart väldigt fram och tillbaka när det gäller fritidsintressen och annat, men något som alltid har legat mig varmt om hjärtat är just fiske, och det får mig att må bra och bli glad. Jag vet inte riktigt varför jag inte har hållit på med det mer än vad jag har gjort, men en sak som är säker är att jag vill satsa på det nu i alla fall. Därför funderar jag som sagt på att åka på en fiskeresa. Jag vet inte riktigt när eller hur jag ska ska göra det, men jag funderar på att höra av mig till LO’s Vildmarks-Fiske, för jag har hört mycket bra om dem och deras resor. Om ni har vart på fiskeresa med dem är ni varmt välkomna att höra av er till mig och berätta era åsikter och erfarenheter! Jag tror att det var allt för idag, men ni får ha det så bra till vi ses i nästa inlägg. Då kommer det nog bli lite mer information om vad som händer i framtiden, men jag är inte riktigt säker än. Kram på er och ha en fin dag!